Description
معرفی
حتما برای شما هم پیش آمده که خسته و بی حوصله از سر کار برگشتهاید و به این فکر میکنید که چه غذایی درست کنید؟ در این جور مواقع معمولا از غذاهایی که سریع و آسان در دسترس قرار میگیرند، استفاده میشود. فست فودها، غذاهای آماده و نیمه آماده از این نوع غذاها است. در بین غذاهای نیمه آماده تن ماهی از قدیم بین افراد محبوبیت خاصی داشته و دارد. این روزها تن ماهیها در طعمهای متفاوت عرضه میشود و سعی در راضی کردن افراد با ذائقههای متفاوت دارد. کنسروهای تن ماهی سرشار از چربیهای امگا-3 است و برای بدن ما بسیار مفید است. امگا-۳ به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، تسکین آرتروز، و کاهش خطرات بیماری آسم کمک میکند. نکته جالب توجه این است که سطح پروتئین موجود در تن ماهی تقریبا دو برابر بیشتر از میزان پروتئین موجود در تخم مرغی است که آن را به عنوان یکی از منابع اصلی پروتئین میشناسیم. همچنین تن ماهی حاوی ویتامینهای بسیاری از قبیل ویتامین A، ویتامین B6، و اسید فولیک است. ویتامین A برای حفظ سلولهای بافت پوششی بدن، و بهبود وضعیت ایمنی، رشد، و بینایی مفید است.کنسرو ماهی تن در روغن زیتون ساپریم – 200 گرم کیفیت خوبی دارد .
کنسرو ماهی تن در روغن زیتون ساپریم
در رابطه با ماهی باید گفت این ماده غذایی مواد مغذی بسیار مهمی دارد که اکثر افراد به اندازه کافی آن را مصرف نمیکنند. ماهی یکی از محبوبترین غذاهای دریایی است که ارزش غذایی آن بسیار بالا بوده و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی دارد. ولی یکی از بارزترین ویژگیهای ماهی که آن را از سایر مواد غذایی مجزا ساخته، نوع چربی است که در آن وجود دارد. در کل غذاهای دریایی دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامینها و املاح هستند. این مواد شامل پروتئین با کیفیت بالا، ید، ویتامینهای مختلف و مواد معدنی میشوند. یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین ماهی، ماهیهای تن است. وقتی ماهی تنِ پخته شده را میل میکنید، از راههای مختلفی به سلامتی بدنتان کمک کردهاید. رژیم غذایی غنی از گوشت ماهی تن در کارایی و عملکرد مغز تأثیر زیادی دارد؛ این قابلیت به خاطر وجود اسیدهای چرب امگا ۳ در گوشت این ماهی به وجود میاید. وقتی خون سالم و سلولهای پر از اکسیژن در دستگاه گردش خونِ پاکسازی میشوند و به مغز راه پیدا میکنند، در نتیجه عملکرد مغز بهتر میشود؛ زیرا در این شرایط تمام منابع مورد نیازش را داراست .افراد مبتلا به دیابت حتی بیشتر از دیگران میتوانند از فواید مصرف ماهی تن بهره گیرند. اسیدهای چرب امگا-۳ موجود در ماهی تن از همان ابتدا انسولین را تحت کنترل گرفته، و به این ترتیب، زندگی روزمره را برای بیماران مبتلا به دیابت آسانتر مینماید.
Reviews
There are no reviews yet.