Description
معرفی
وجود روغن گیاهی در تن ماهی یکی از ویژگیهای خوب فیله ماهی تن تاپسی است. ارزش غذایی این تن ماهی در هر 55 گرم 103.3 کیلوکالری است و برای افرادی که به فکر اضافهوزن و تناسباندامشان هستند گزینهای مناسب است. با مصرف 2 بار در هفته تن ماهی راحتتر میتوانید فشارخون و البته گلیسیرید بالا را کنترل کنید. افراد دیابتی مخصوصاً اگر دیابت آنها از نوع 2 باشند میتوانند بیماری خود را درمان و کنترل کنند. با مصرف تن ماهی بیماری قلبی، دردهای مفاصل خود و حتی تنگی نفستان را نیز درمان خواهید کرد و سبب رشد بهتر نوجوانان و کودکان شما خواهد شد. قرمزی گوشت قرمز تن ماهی به دلیل وجود میوگلوبین زیاد است. سلنیو، پتاسیم ویتامین B1، B3، B6 و منیزیم در تن ماهی وجود دارد که استفاده یک یا دو بار در هفته آن را برای بدن ما لازم میکند.
تاپسی؛ تنی بی همتا
تن ماهی غذایی لذیذ و پر از خاصیت برای هر سن و سالی است. تن ماهی سرشار از پروتئین است و برای تمام افراد مفید بوده و مخصوصاً ورزشکاران برای ارتقای سطح قدرتی خود میتوانند از آن استفاده کنند. اوریون از بیماریهای همهگیر در دوران کودکی است که پزشکان ثابت کردهاند با مصرف تن ماهی و ماهیهای دیگر میتوانید از گرفتن این بیماری در کودکانتان پیشگیری کنید. وجود سلنیو، پتاسیم ویتامین B1، B3، B6 و منیزیم در تن ماهی این ماهی خوشمزه را برای تمام افراد با هر سن و سالی مفید کرده است.
اگر نمیتوانید به هر دلیلی آشپزی کنید، استفاده از تن ماهی انتخابی هوشمندانه است. امگا 3 موجود در تن میتواند در بهبود بیمارهای قلبی نقش خوبی داشته باشد و اجازه نمیدهد عروق و رگهای بدن آسیب ببینند. دیابت نوع 2 و اغلب سرطانها باوجوداین نوع اسید چرب در بدن قابلکنترل خواهند بود و میزان کلسترول خوب بدن نیز افزایش پیدا خواهد کرد. وجود ویتامین B6 در بدن هموسیستئین خون را کاهش میدهد و رگها از آسیب در امان خواهند ماند.
Reviews
There are no reviews yet.