پودر قارچ گانودرما باباگلی عطار – 30 گرم

ویژگی‌های محصول
  • برند: متفرقه
موجود در انبار
  • ارسال توسط فروشگاه اینترنتی آیسان شاپ
بازگشت
  • ارسال توسط فروشگاه اینترنتی آیسان شاپ
    این کالا پس از مدت زمان مشخص شده توسط فروشنده در انبار فروشگاه اینترنتی آیسان شاپ تامین و آماده پردازش می‌گردد و توسط پیک فروشگاه اینترنتی آیسان شاپ در بازه انتخابی ارسال خواهد شد.

35% Original price was: تومان80,000.Current price is: تومان52,000.

Description نمایش بیشتر

Description

معرفی

قارچ گانودرما طعمی تلخ و نامطلوب دارد و به همین علت عموما از این قارچ غیر سمی در تهیه غذا و خوراکی‌ها استفاده نمی‌شود و از آن به صورت چای و یا دمموش استفاده می‌کنند. چای قارچ گانودرما سرشتر از مواد مغذی است و خواص و فواید فراوانی برای سلامت جسم و روان دارد. چای قارچ گانودرما سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، پلی ساکارید‌ها،  کلسیم ، آدنوزین، پروتئین، آلکالوئیدها، پتاسیم، فسفر، استرول‌های گیاهی، بتا گلوکان، تری ترپن‌ها، ویتامین‌های گروه B، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین D است.
 برای تهیه چای قارچ گانودرما ابتدا یک قابلمه با مقدار کافی آب را روی حرارت گاز قرار دهید. سپس به ازای هر نفر از پودر قارچ گانودرما به مقدار یک تا دو گرم به آب اضافه کنید و اجازه دهید همراه با آب برای مدت زمان پنج تا ده دقیقه بجوشد و بعد حرارت گاز را کم کنید. این مخلوط آب و گانودرما را برای مدت زمان یک الی سه ساعت روی حرارت قرار دهید و به این نکته توجه کنید که هر قدر برای مدت بیشتری روی حرارت باشد، اثربخشی چای قارچ گانودرما نیز بیشتر خواهد بود. سپس چای قارچ گانودرما را از صافی عبور دهید و در صورت تمایل برای طعم بهتر می‌توانید این چای را به کمک عسل، شیره انگور و یا شیره خرما شیرین کرده و کمی از تلخی طعم گانودرما بکاهید.