Description
معرفی
وجود کمی تکه موز و خامه در کیک، حسابی وسوسه کننده است و اگر در کنار یک لیوان چای باشد، حسابی لذت بخش است و هرکسی را خوشحال میکند. کیک از خوراکیهای وسوسه کننده است که با افزودنیهایی که بروی ان اضافه میشود، طعم و مزه جذابتری میگیرد و خوش مزه تر میشود اما باید مراقب بود که مقدار خامه روی کیک زیاد نباشد.
رشد
گروه صنایع غذایی رشد در سال 1358 با نام تجاری آزاد ماکارون، کارخود را آغاز کرد. رشد در شهر یزد با تولید محصولات ماکارونی کار خط تولید خود را راهاندازی کرد اما در سال 1370 ظرفیت تولید خود را به 4 تن در روز رساند تا با شناخته شدن به عنوان برند برتر تولید ماکارونی در ایران، در سایر کشورهایی همسایه نیز دسترسی پیدا کند. این شرکت در سال 1375 خط تولید پرطرفدار خود، یعنی پودر کیک را راه اندازی کرد و توانست نشان استاندارد ملی را دریافت کند. رشد با بهبود فرایند تولید خود، توانست اولین گواهی بین المللی ISO 9001 را در صنعت ماکارونی دریافت کند.این شرکت در تلاش است تا با تولید مواد غذایی سالم، زندگی سالم و خوشمزهای را برای مصرف کنندگان فراهم کند.
کیک خامه با تکههای موز
کیک یکی از خوراکیهای است که کمتر کسی پیدا میشود آن را دوست نداشته بادشد و از خودن آن لذت نبرد. برای تهیه کیک کافی است 3 عدد تخم مرغ را در سک ظرف بشکنید و هم بزنید تا پف کند سپس شیر، آب و روغن را به ان اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا این مخلوط یک دست شود. پودر کیک موزی را کم کم به این مخلوط اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا به یک مخلوط یک دست تبدیل شود. مخلوط شما آماده است تا درون ظرف بریزید و برای پخت آماده کنید اما قبل از آن باید قالب را کمی چرب کنید و کمی آرد بپاشید یا کاغذ روغنی قرار دهید تا به کف قالب نچسبد. حالا موقع آن است که قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه درون طبقه وسطی فر قرار دهید تا رویه کیک طلایی رنگ شود. اگر از پخت شدن کیک مطمئن نیستید، یک خلال دندان در مرکز آن فرو کنید اگر نچسبید، کیک شما پخته شده است.
Reviews
There are no reviews yet.