Description
معرفی
آدامس سقز بَن یک محصول کاملا طبیعی، متفاوت و منحصر به فرد است. آدامس سقز حاصل فراوری شیره سقز درختان بنه (درخت پسته کوهی، پسته وحشی، ون) است. دسترسی به شیره سقز طبیعی یا همان صمغ بنه، بسیار دشوار است. به همین دلیل، آدامس حاصل از آن، یعنی آدامس طبیعی بسیار کمیاب بوده و شرکت های محدودی در دنیا به تولید آدامس طبیعی مبادرت دارند. شرکت سقزسازی سیوان کردستان با برند آدامس طبیعی بَن، یکی از برترین شرکت های تولید کننده آدامس طبیعی با طعم ها و بسته بندی های مختلف است.
آدامس سقز، به دلیل بافت و پایه طبیعی، یک محصول غذایی به شمار می رود. به طوری که قورت دادن آن به واسطه ارزش غذایی آن بلامانع است. از جمله خواص و ویژگی های آدامس سقز بَن می توان به حفظ طعم اصیل و محبوب سقز طبیعی، قابلیت قورت دادن، تقویت دستگاه گوارش، خواص آنتی بیوتیکی، از بین بردن باکتری های ایجاد کننده زخم معده، کیفیت و سلامت محصول، عدم استفاده از مواد مضر شیمایی و مصنوعی در تهیه محصول، خاصیت خوشبو کنندگی تنفس و حتی مقرون به صرفه بودن آن اشاره نمود. آدامس سقز طبیعی بَن از طعم نوستالژیک و تا حدی متفاوت نسبت به آدامس های معمولی برخوردار است.
بسته بندی جدید آدامس بَن به صورت قوطی های استوانه ای شکل با ظرفیت 15 عدد آدامس از نوع دراژه ای است. این دراژه ها، همان آدامس طبیعی روکش دار با پایه سقز طبیعی و با طعم نعناپونه است. این بسته بندی بسیار شکیل و به روز بوده و به دلیل اندازه مناسب و خوش فرم بودن جعبه به راحتی قابل حمل در کیف و جیب به منظور استفاده های روزانه می باشد. از طرف دیگر بسته بندی قوطی آدامس سقز بَن استحکام بالایی داشته، و دربرابر ورود هرگونه آلودگی و رطوبت به داخل جعبه ایمن است. این امر مدت زمان نگهداری محصول را نیز افزایش می دهد.
قبل از مصرف آدامس طبیعی، بدانید؛ بافت این آدامس ذاتاً کمی سفت تر از آدامس های معمولی است (نه خیلی محسوس)؛ در عین حال جویدنی منحصربفردی دارد. این آدامس محصولی غذایی است، در نتیجه به تناسب دمای محیط سفت تر (دمای پایین) یا نرم تر (دمای بالا) می شود. قورت دادن و خوردن این آدامس پس از جویدن، به دلیل طبیعی بودن و خواص آن، ضرری نداشته و بلامانع است. آدامس طبیعی از طعم نوستالژیک و تا حدی متفاوت نسبت به آدامس های معمولی برخوردار است.
Reviews
There are no reviews yet.