ناگت قارچ و مرغ مارین مقدار 250 گرم

ویژگی‌های محصول
  • برند: مارین
موجود در انبار
  • ارسال توسط فروشگاه اینترنتی آیسان شاپ
بازگشت
  • ارسال توسط فروشگاه اینترنتی آیسان شاپ
    این کالا پس از مدت زمان مشخص شده توسط فروشنده در انبار فروشگاه اینترنتی آیسان شاپ تامین و آماده پردازش می‌گردد و توسط پیک فروشگاه اینترنتی آیسان شاپ در بازه انتخابی ارسال خواهد شد.

5% Original price was: تومان36,000.Current price is: تومان34,200.

Description

معرفی

«ناگت مرغ» یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که بچه‌ها آن را بسیار دوست دارند. می‌توان در مهمانی‌ها و یا جشن تولد از این پیش‌غذای خوشمزه به همراه «قارچ های سوخاری شده» استفاده کرد و یک غذای لذیذ و پرطرفدار را برای بچه‌ها مهیا کرد. شرکت «مارین» ناگت های مرغ و قارچ را به‌صورت نیمه آماده در بسته‌بندی مناسب 15.5 × 4 × 20 سانتی‌متر قرار داده و کار شمارا راحت کرده است. می‌توانید در حداکثر زمان 12 تا 15 دقیقه این غذای پرکالری را تهیه کنید. میزان کالری ناگت ها به‌گونه‌ای است که هفت عدد ناگت قارچ و مرغ دارای 247.22 کالری انرژی، 6.92 گرم قند، 15.06 گرم چربی، 1.14 گرم نمک و مقدار کمی اسیدهای چرب ترانس است.

شرکت «سفره رنگین دریا» یک برند ایرانی که با پشتوانه‌ای 14 ساله به تولید محصولات متنوع پرداخته است. این شرکت عنوان مارین را برای نام تجاری شرکت انتخاب کرده است. کیفیت و طعم غذاهای مارین بسیار بالا بوده و شما می‌توانید یک غذای فست فود را باقیمت مناسب‌تر در منزل آماده کنید.

معرفی برند

شرکت سفره رنگین دریا یک شرکت ایرانی که از سال 1383 با تولید غذای نیمه آماده با عنوان تجاری «مارین» راه‌اندازی شد و در سال 1384 کارش را با 300 نفر کارمند شروع کرد. این شرکت ایرانی در سال 1391 توانست برای اولین بار در ایران میگو سوخاری را با به‌کارگیری بهترین دستگاه‌های تمام‌اتوماتیک اروپایی راه‌اندازی کند.  هم‌اکنون مارین درزمینه‌ی مدیریت کیفیت پیشگام بوده و با کسب نشان حلال راه را برای حضور در عرصه‌های بین‌المللی هموار نموده است.

ناگت های قارچ و مرغ

ناگت ها علاوه بر طعم بسیار مطلوبشان ظاهر زیبایی هم دارند و می‌توان از این پیش‌غذای خوشمزه در مهمانی‌ها استفاده کرد. ناگت های مرغ در سال 1950 توسط « رابرت سی بیکر» یک محقق و استاد دانشگاه اختراع شدند. او بدون آنکه حق‌الزحمه‌ای برای اختراع خود دریافت کند، دستور پخت آن را در اختیار عموم قرارداد. دستور پخت این غذای خوشمزه را «شرکت تایسون فودز» در سال ۱۹۷۹ به‌صورت ویژه برای «مک‌دونالد» تهیه نمود و از سال 1980 فروش آن را آغاز کرد.

برای طبخ ناگت قارچ و مرغ می‌توان یکی از سه روش زیر را استفاده کرد.اگر در منزل فر دارید، می‌توانید آن را در دمای 250 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا به‌صورت کامل بپزد. با روش ساده‌تر دیگر هم می‌توان آن‌ها را برای یک وعده‌ی غذایی آماده کرد، میگوها را در تابه با حرارت متوسط به مدت 10 تا 13 دقیقه قرار دهید. روش سوم آن‌هم استفاده از سرخ‌کن با دمای 180 درجه و مدت‌زمان 8 تا 12 دقیقه است.

فرایند انجماد در غذاهای نیمه آماده باعث شده تا طعم و مزه‌ی غذا کاهش یابد. با توجه به این امر برای جبران طعم آن‌ها شرکت‌ها مجبور به افزایش میزان نمک و چربی به این غذاها هستند. لذا این امر باعث شده تا میزان کالری آن‌ها بالا بوده و برای مصرف دائم مناسب نیست. ناگت ها هم از این قاعده مستثنا نبوده و می‌توان آن را به‌عنوان یک وعده‌ی خوشمزه استفاده کرد.

مشخصات

  • سایر توضیحات
    هفت عدد ناگت قارچ و مرغ (100 گرم) انرژی: 247.22 کیلوکالری - قند: 6.92 گرم - چربی: 15.06 گرم - نمک: 1.14 گگرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.15 گرم
  • وزن
    250 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    278 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    15.5 × 4 × 20 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    56/13619
  • غذای منجمد
    ناگت مرغ

Additional information

برند

مارین

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ناگت قارچ و مرغ مارین مقدار 250 گرم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *