مشخصات
- وزن950 گرم
- وزن بستهبندی1000 گرم
- ابعاد بستهبندی27 × 12 × 6 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت-
- غذای منجمدناگت مرغ
تومان101,820
ناگت مرغ محصولی فرآوری شده از گوشت مرغ است. که در آن سینه مرغ چرخ میشود و به آن آرد سوخاری زده میشود و سپس آن را در روغن سرخ میکنند. ناگتها را میتوان در انواع روغنها اعم از نارگیل و یا روغن گیاهی سرخ کرد. ناگتها جزو مواد غذایی هستند که زود آماده میشوند و وقتی خسته از سر کار میرسیم و وقتی برای درست کردن غذا نداریم میتوانیم از این محصول استفاده کنیم. ناگتها به دلیل شیوه آماده سازی و مواد اولیهای که در تهیه آنها استفاده میشود از سایر مواد غذایی آماده سالمتر هستند و میتوانند جایگزین خوبی برای مصرف پروتئین در سبد غذایی خانوادهها باشند. ناگت مرغ و پنیر «ب.آ» به مقدار 950 گرم در فروشگاه دیجیکالا در اختیار شما هموطنان عزیز قرار گرفته است. از ویژگیهای این محصول ارزش تغذیهای بالای آن است. به دلیل استفاده از تکنولوژی برتر پخت و انجام فرآیند پخت در بخار، همچنین فرآیند انجماد تک به تک و سریع که از رشد کریستالهای یخ جلوگیری میکند؛ ارزش تغذیهای محصول حفظ میگردد.
گروه صنعتی «ب آ» با بهرهگیری از تکنولوژیهای روز دنیا و نیروهایی متخصص یکی از اولین و بزرگترین تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده ایرانی و بین المللی حلال است که طی چندین سال توانسته رضایت مشتریان خود را با مواد غذایی سالم و تازه با همان دستور پخت خانگی جلب کند. ب آ دارای خط مشیهایی از جمله رعایت قوانین و مقررات ملی و بین المللی و پیاده سازی الزامات استانداردهایISO9001-2008 ، سیستم مدیریت کیفیت ISO22000-2005 و سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی، سیستم مدیریت آموزش 10015 ISO و 17025 ISO است. ستاره یخی آسیا در سال 1384 توسط جمال رازقی جهرمی احداث شد. ستاره یخی انواع غذاهای ایرانی و فرنگی آماده مصرف را با بالاترین و پیشرفته ترین شیوههای ممکن و به روز دنیا آماده سازی، فرآوری، بسته بندی میکند و با نام تجاری ب .آ به بازار عرضه می کند. گروه صنعتی ب آ با رویکرد تولید محصولات سالم و تغذیه سالم در جامعه را سرلوحه تولیدات خود قرار داده است. این گروه در زمینه بهداشت و سلامت، همکاری با مراکز علمی و دانشگاهی و نوآوری و کار آفرینی پیشرو است.
ناگت مرغ و پنیر «ب.آ» به صورت کاملا پخته و آماده تهیه شده است. هر بسته این محصول حاوی 38-40 عدد ناگت مرغ و پنیر شده است. ناگت مرغ و پنیر ب.آ در مقدار 950 گرم تولید شده است. ارزش غذایی این محصول در هر 55 گرم معادل 129 کیلوکالری و 0.1 گرم قند، 7 گرم چربی، 0.55 گرم نمک، و 0.01 گرم اسیدهای چرب ترانس است. از این محصول میتوان در طبخ و تهیه انواع غذا، خوراک و سالاد استفاده کرد. میزان پروتئین موجود در ناگت مرغ و پنیز ب آ 12 گرم و میزان کربوهیدرات آن 16 گرم است.
سرخ کردن یکی فرآیندهای قدیمی و متداول تهیه مواد غذایی است از قدیم برای به بهبود بافت، عطر و طعم مواد غذایی استفاده می گردد. فرآیند سرخ کردن عمیق ( DFF 1 ) یکی از روشهای سرخ کردن است که در صنایع غذایی در تولید محصولاتی مانند غذاهای آماده و اسنک ها کاربرد زیادی دارد. بدیهی است که یکی از ارکان مهم این فرآیند روغن مصرفی و لزوم حفظ کیفیت ایمنی و بهداشتی آن است. ب آ در تولید محصولات خود از روغنی سالمتر و با کیفیت بالایی استفاده میکند.تمامی محصولات ب.آ فاقد نگهدارنده هستند. در انجماد محصولات از تکنولوژی انجماد سریع تک به تک محصولات (IQF) استفاده میکند که در آن افت ناگهانی دمای مرکز محصول به 12- درجه سانتیگراد میرسد که منجر به توقف فعالیتهای میکروارگانیسمها میگردد. تمامی مراحل شامل ورود مواد اولیه، فرآوری، آماده سازی تولید (پخت) و بسته بندی به صورت مداوم کنترل میگردد. بستهبندی محصولات ب.آ نسبت به نور نفوذ ناپذیرند که از واکنشهای عامل فساد در اثر نور در محصولات غذایی، جلوگیری میکند. به دلیل پخت کامل محصولات، حین آماده و گرم کردن افت وزن در محصولات این گروه وجود ندارد و محصولات ب آ را به محصولاتی مقرون به صرفه بدا کرده است.
ناگت مرغ در دهۀ ۱۹۵۰ توسط رابرت سی بیکر محقق تغذیه و استاد دانشگاه اختراع شد که آن را بدون حق اختراع و به عنوان یک کار پژوهشی در اختیار عموم قرار داد. ابداع او به گونهای بود که میشد آن را به هر شکلی درآورد. شرکت تایسون فودز دستور پخت مک ناگت مرغ را در سال ۱۹۷۹ برای مکدونالدز ایجاد کرد و از ۱۹۸۰ فروش آن آغاز شد.
ناگت را به صورت منجمد در تابهای که از قبل در آن روغن ریخته اید و داغ شده است بریزید و حدود 3 تا 5 دقیقه روی شعله ملایم آن را سرخ کنید تا زمانی که ناگت به رنگ طلایی در آید. ناگتها را میتوانید در سرخ کن نیز آماده کنید. آنها را مانند تابه به صورت منجمد در سبد سرخ کن قرا دهید و به مدت 2 تا 4 دقیقه در روغن به دمای 170 درجه سانتیگراد حرارت دهید و تا کامل سرخ شود. برای درست کردن ناگتها در فر ناگت مرغ و پنیر را به صورت منجمد، درون سینی فر در دمای 180 درجه سانتی گراد، به مدت زمان 10 دقیقه قرار دهید. پایین بودن درصد جذب روغن و یکنواختی بافت و طعم از ویژگیهای این محصول است.
برند | ب.آ |
---|
Reviews
There are no reviews yet.