Description
معرفی
ویژگیهای دانههای قهوهی اسپرسوی بنمانو: 70% دانههای قهوهی اسپرسوی بنمانو عربیکا با خاستگاه آمریکای لاتین و آفریقا بوده و 30% دیگر روبوستا است. اسیدیتهی این قهوه ملایم و کف (Crema) آن بالا است و عطر و طعم پیچیدهی مرکباتی و کاکائویی این ترکیب قابل حس است.
مکانیزم Aroma Keep با ممانعت از ورود هوا به داخل بستهبندی پایداری رایحهی قهوه را تضمین میکند.
بستهبندی در اتمسفر اصلاحشده (MAP): در این تکنولوژی بستهبندی از اکسیدشدن قهوه جلوگیری شده و زمان ماندگاری بهطور قابل توجهی افزایش مییابد؛ لذا محصول تازه و معطر باقی میماند.
ویژگی Fresh Roast: تمام دانهای قهوه تازهبرشت هستند.
ویژگی Signature Blend: ترکیب اختصاصی بنمانو حاصل مشارکت و مشاورهی متخصصین جهانی.
Reviews
There are no reviews yet.