Description
معرفی
ماهی از آن گروه غذاهایی است که مصرف حداقل دو وعده آن در هفته توصیه میشود اما برخی خانوادهها به دلیل دردسرهایی که پاک کردن ماهی دارد یا طعم و بویی که میدهد چندان تمایل به مصرف آن ندارند. برخی افراد هم میخواهند از تفاوت ارزش غذایی ماهی تازه و کنسروی بدانند و اینکه میتوان کنسرو ماهی را جایگزین ماهی تازه کرد. کنسرو ماهی تن را میتوانید در سفر همراه خود داشته باشید. وجود این غذا در خانه در اکثر مواقع گزینه مناسبی برای زمانهایی هست که وقت زیادی برای پخت غذا نداریم. یکی مشکلاتی که کنسروها درگذشته داشتند نحوه باز کردن آنها بود که معمولاً کار دشواری بهحساب میآمد. امروزه درهای آسانبازشو به کمک ما آمدهاند و این مشکل را حل کردهاند. کنسرو ماهی تن فلفلی ساپریم یک انتخاب بسیار مناسب برای افرادی است که طعم تند در غذا علاقه دارند.
کنسرو ماهی تن فلفلی ساپریم
ماهیها جز غذاهای پرخاصیت محسوب میشوند و جایگاه بالایی در هرم ارزش غذایی دارند. ماهی تن منبع بسیار مناسبی از پروتئین، مواد معدنی نظیر سلنیوم، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامینهای B1، B3 و B6 است. ماهی تن و فرآوردههای آن جز یکی از غنی ترین مواد غذایی هستند، این نوع ماهی دارای کالری بالا و نیز حاوی پروتئین با کیفیت بالا است. ماهیها ازجمله مواد پروتئینی هستند که استفاده از آنها قدمت طولانی دارد و به دلیل میزان پروتئینی که در آنها وجود دارد، میتوانند به کودکان در حال رشد کمک فراوانی کنند. ماهی ازجمله مواد پروتئینی است که حاوی امگا 3 است و ازآنجاکه بدن نیاز ضروری به این اسید چرب دارد، میتواند مقدار قابلتوجهی از نیاز بدن را برطرف کند. برای کنسرو کردن این ماهی معمولاً آن را در روغنهای گیاهی مانند روغن سویا بسته بندی میکنند.
تن ماهی مواد مغذی بسیار مهمی دارد که اکثر افراد به اندازه کافی آن را مصرف نمیکنند. این مواد شامل پروتئین با کیفیت بالا، ید، ویتامینهای مختلف و مواد معدنی میشوند. در کل غذاهای دریایی دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامینها و املاح هستند. تن ماهی التهابات ناشی از بیماری، و التهاب ماهیچهها را تا میزان زیادی کنترل میکند.
Reviews
There are no reviews yet.