Description
معرفی
جالب است بدانید، طی روند طبخ کنسروهای ماهی تن، معمولاً بوی نامطلوب ماهی زدوده میشود؛ به همیندلیل افرادی که گوشت ماهی را هم دوست ندارند، ممکن است از خوردن ماهی تن کنسروشده لذت ببرند. این محصول خوشمزه و چرب نهتنها طعم و عطروبوی بسیار مطلوب و اشتهاآوری دارد، بلکه از نظر سلامتی هم بسیار مفید است. طوری که انجمن قلب آمریکا برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا مصرف 2 بار در هفته ماهی را توصیه میکنند. درنتیجه استفاده از این مادهی مغذی بسیار مفید و مغذی است. ابعاد این تن ماهی 3.5 × 8 × 8 سانتیمتر است. میزان ارزش غذایی در هر 55 گرم از این تن ماهی، 149.5 کیلو کالری انرژی، 10.86 گرم چربی، 0.78 گرم نمک و فاقد قند و اسیدهای چرب ترانس است.
موارد مصرف
ماهی تن یا به اصطلاح رایج خودمان تن ماهی را در هر حالتی میشود مصرف کرد. حتی به صورت خالی و بدون هیچ مکملی. به دلیل وجود روغن در این کنسرو، گوشت ماهی بسیار نرم و خوشطعم میشود. پس از گرمکردن ماهی تن میتوانید آن را با انواع نان، برنج یا سبزیجات میل کنید. حتی میتوانید با مخلوط کردن گوشت ماهی تن با ترکیبی از سبزیها، از آن یک غذای جدید درست کنید. همچنین مخلوط کردن این کنسرو با انواع سسهای آماده یا خانگی میتواند تبدیل به یک خوراک بینظیر شود. با افزودن آبلیمو یا چکاندن آب لیموترش تازه روی این کنسرو طعم آن خوشمزهتر میشود.
ارزش غذایی
هرم غذایی یکی از سادهترین راهها برای تشخیص یک رژیم غذایی خوب است. شرط داشتن تغذیه درست، تعادل میان گروههای غذایی اصلی است. هرم غذایی (Food Pyramid) این تعادل را بهخوبی نشان میدهد. هر غذایی در یکی از گروههای این هرم جای میگیرد: گروه نان و غلات، میوهها و سبزیجات، گوشت و تخممرغ و پروتئینهای گیاهی، چربی و شیرینیجات. هیچ گروهی را نمیتوان جایگزین گروه دیگر کرد و همهی این گروهها برای بدن لازم هستند. درست مانند شکل هرم هرچقدر بالاتر بروید، باید از مصرف روزانهی این مواد کم شود. با رعایت این هرم غذایی هم سالمتر غذا میخورید و هم دچار سوءتغذیه یا اضافهوزن نمیشوید.
Reviews
There are no reviews yet.