مشخصات
- وزن بستهبندی500 گرم
- ابعاد بستهبندی2 × 17 × 34 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت131038
- شکل ماده غذاییفیله
- نوع ماهیگیدر
- سایر توضیحاتجایگزین سالم برای گوشت قرمز بدون تیغ
فیله منجمد ماهی گیدر از محصولات شرکت گیدراست. ماهی گیدر مرغوب ترین گونه ماهی تن است. که در آبهای مناطق گرمسیری مناطق جان زندگی می کند. این ماهی جایگزین مناسبی برای گوشت بوده به گونهای که جهت پخت انواع کباب و خورشت های ایرانی همچون قرمه سبزی، قیمه بادمجان، فسنجان و انواع خوراک ها مانند خوراک لوبـیا و همچنین از گوشت فیـله آن می توان به صورت کبابی استفاده نمود و غذای خوشمزه ای را برای شما فراهم می نماید. فیله منجمد ماهی گیدر ممتاز تحفه مقدار 500 گرم در بهترین کیفیت امکان تهیه غدایی سالم و مقوی را در کمترین زمان فراهم میکند.
ماهی و محصولات دریایی با وجود آن که جزو مواد غذایی حیوانی هستند، ولی از نظر ترکیب چربی با سایر مواد حیوانی متفاوتاند. چربی موجود در مواد غذایی حیوانی به طورعمده حاوی ترکیباتی به نام اسیدهای چرب اشباع شده هستند که این ترکیبات موجب بالا بردن کلسترول و سایر چربیهای نامطلوب خون میشوند. بنابراین افراط در مصرف چربیهای حیوانی، سلامت قلب و عروق را به خطر انداخته و در نهایت منجر به سکتههای قلبی و مغزی میشود ولی چربی موجود در ماهی و دیگرآبزیان مشابه مواد گیاهی است. اسیدهای چرب اشباع نشده به نام امگا 3 در آبزیان وجود دارد که اثرات بسیار مهمی در سلامت انسان به عهده دارند و در پیشگیری از بسیاری از بیماریها و کنترل و کمک به بهبود اختلالات و عوارض مختلف موثرند.
ماهی گیدر مرغوب ترین گونه ماهی تن است. که در آبهای مناطق گرمسیری مناطق جان زندگی می کند. این ماهی دارای بدن بسیار بزرگ است و در جنوب ایران صید میشود. مشخصه اصلی این ماهی بالهها و پره های زرد رنگ آن است. ماهی تن منبع بسیار خوبی از پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم ، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامینهای مختلف است
ماهی جزء آن دسته از خوراکیهایی محسوب میشود که برای طبخ آن مجبوریم پیش از پخت یک سری اقدامات لازم و شاید سخت را انجام دهیم. بزرگترین دغدغه در خوردن ماهی و تهیه غذا با آن پاک کردن ماهی و تمیز کردن آن است. با نهیه ماهی منجمد گیدر از محصولات تحفه در کمتری زمان می توانید غذایی بسیار خوش طعم فراهم نمایید. ماهی گیدر با توجه به نوع آن بهترین نوع از ماهی برای کبابی کردن است. به خصوص اگر در کنار آن سبزیجات و دیگر غذاها گریل شوند ظعم و مزه آن چند برابر شده و شکل بسیار خوبی نیز خواهد داشت.
غذاهای حاصل از آبزیان علاوه بر تامین پروتئینهای مورد نیاز بدن، دارای بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی به ویژه ویتامین 12 B هستند. بدیهی است اگر این غذاها توأم با سبزیها مصرف شوند، ارزش آنها به مراتب بیشتر خواهد بود.در بسیاری از جوامع نصف مرگ و میرها در اثر تجمع کلسترول و ایجاد رسوب در عروق خونی است که سبب مسدود شدن رگهای تغذیهکننده قلب و در نتیجه حملات قلبی و مغزی میشود.میزان چربی موجود در ماهیها و سایر آبزیان در مقایسه با گوشت قرمز بسیار کمتر است. بیشتر ماهیها کمتر از 5 درصد چربی دارند. فقط چربی گوشت مرغ بدون پوست مانند ماهی است.
برند | تحفه |
---|
Reviews
There are no reviews yet.