Description
معرفی
سوسیس از جمله موادغذایی لذیذ و موردعلاقه اکثر مردم جهان است. در استفاده از این محصول توجه به برند بسیار اهمیت دارد. برند میکائیلیان برندی شناخته شده در این زمینه بهحساب میآید. سوسیس شکاری 95% میکائیلیان در وزن 260 گرم عر ضهشده و تهیه شده از گوشت قرمز است. درصد گوشت استفاده شده در آن بالای 70 درصد بوده و لذت خوردن غذایی خوشمزه را برای ما دوچندان میکند. البته باید به این نکته توجه داشت استفاده از سوسیس و کالباس به طور مداوم مناسب نیست. این محصول باکیفیت بالا خیال ما را راحتکرده و لذت خوردن غذایی لذیذ و دلچسب را برای ما به ارمغان میآورد.
میکائیلیان
شرکت فرآوردههای گوشتی و کنسرو میکائیلیان یکی از بنیانگذاران صنعت فرآوردههای گوشتی ایران است که از سال 1310 فعالیت خود را آغاز کرده است. خانواده ارمنی میکائیلیان که در شهر خارکف اوکراین به کار تولید انواع فرآوردههای گوشتی اشتغال داشتند. در اوایل قرن حاضر به ایران مهاجرت کردهاند و تصمیم به ادامه شغل خانوادگی خود در ایران گرفتند. اولین کارگاه و فروشگاه تولید سوسیس و کالباس میکائیلیان در سال 1310 شمسی در خیابان قوامالسلطنه (جمهوری – میرزا کوچک خان فعلی) آغاز به کار کرده است و پس از تلاش شبانه روزی این فرآوردههای خوش خوراک غذایی با استقبال گسترده مردم مواجه شده است. به تدریج سوسیس و کالباسهای لذیذ و منحصر به فرد میکائیلیان جای خود را در سفرههای ایرانیان باز کردند. در سال 1338 شمسی کارخانه مدرن میکائیلیان در شمس آباد تهران جهت تولید انبوه فرآوردههای گوشتی تأسیس شد و در اکثر نقاط ایران شروع به فروش محصولات خود کرد و امروزه به عنوان یکی از بهترین کارخانههای تولید سوسیس و کالباس محسوب میشود که محصولاتی با کیفیت بالا تولید و عرضه می کند.
95 درصد گوشت
سوسیس و کالباس از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار هستند که در زمانهایی که وقت کافی برای تهیه غذا نداشته باشید یک گزینه مناسب بهحساب میآیند. کیفیت این نوع مواد غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا در صورت استفاده از یک محصول بیکیفیت ممکن سلامتی خود را تحت تأثیر قرار دهیم. سوسیس شکاری 90 درصد گوشت میکائیلیان از محصولات باکیفیت این شرکت است که با خوردن آن عطروطعم متفاوتی از سوسیس را تجربه خواهید کرد. این محصول را به روشهای مختلف مانند سرخ کردن و کباب کردن میتوانید طبخ کنید و از مزه آن لذت ببرید.
نگاه کلی
Reviews
There are no reviews yet.