مشخصات
- وزن2.304 گرم
- وزن بستهبندی- گرم
- ابعاد بستهبندی9 × 10 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت50/1221
- شکل ماده غذاییسرگل
- سایر توضیحاتوزن معادل نیم مثقال زعفران رشته ای درجه یک
زعفران یکی از خوشبوترین ادویه و چاشنیهای غذایی است. زعفران علاوه بر مصارف خوراکی که عمده مصرف این گیاه ارزشمند است، در درمان و مصارف دارویی هم از آن استفاده میشود. قسمتی از گیاه زعفران که مورد استفاده قرار می گیرد کلاله سرخ رنگی است که درون گل زعفران قرار دارد. این چاشنی در پخت و تزئین برنج، انواع خورشها و شربتهای ایرانی استفاده میشود و غذا با آن رنگ و طعم بینظیری به خود میگیرد. از مهمترین اهداف زعفران مصطفوی تولید و عرضه زعفران ایرانی است. از این رو با رعایت اصول فنی و بهداشتی قبل و بعد از برداشت، بکارگیری پیمانکاران متخصص و مجرب، دپارتمان تحقیق و توسعه، بهترین امکانات علمی و آزمایشگاهی، محصولاتی تولید میکند که مطابق با ویژگیهای مندرج در آخرین استانداردهای جهانی است.
زعفران مصطفوی مانند بسیاری از تولید کنندههای صنعتی بزرگ دنیا اهدافی چون رضایت مشتری، ارتقاء کیفیت، افزایش کمیت و کاهش قیمت را در دستور کار خود قرار داده است و با توجه به شرایط کنونی کشور و در راستای اجرای اهداف توسعهای کشورمان، ایجاد اشتغال و صدور تولیدات به سایر کشورها را نیز در برنامه خود قرار داده است و بر آن است تا با دستیابی به دانش و فنآوری روز جهان و ارائه کیفیت مطلوب تولیدات، آیندهای روشن را برای مجموعه تحت مدیریت خود رقم زند. زعفران مصطفوی با همت نیروهای خلاق و با تجربه و نیز از طریق به روز رسانی سیستمهای سازمانی و تکنولوژی تولید دائما به دنبال نوآوری است و از طریق شناسایی نیازها و خواستههای مشتریان سعی در تولید وعرضه محصولاتی جدید، با کیفیت و سالم دارد.
یکی از خواص زعفران که کمتر به آن توجه شده آن است که این گیاه میتواند چربی خون را کم کرده و حتی درمان کند. زعفران برای هر سن و سالی مفید است و همه میتوانند از این گیاه استفاده کنند. بهطور مثال این گیاه از کاهش دید در سالخوردگی جلوگیری میکند و سلولهای بینایی را تقویت خواهد کرد. حتماً شنیدهاید که زعفران نشاطآور است و به همین دلیل اگر فردی دچار بیماری افسردگی باشد با افزودن زعفران به غذا میتواند این مشکل را بهمرورزمان درمان کند و ازلحاظ روحی نیز شاد و سالم شود. استفاده از زعفران در غذا یا بهصورت دمنوش برای از بین بردن خونریزیهای بعد از زایمان به مادران توصیه میشود.
آنتیاکسیدان موجود در زعفران این گیاه مفید را به گیاهی ضد سرطان تبدیل کرده و مصرف روزانه آن به تمام افراد توصیه میشود. این گیاه دارای قسمتهای مختلفی است که مهمترین آن سرگل است که با توجه به رنگ بیشتری که دارد به شما نیز در زمان استفاده رنگ بیشتری خواهد داد و میتوانید با کمترین میزان آن غذاها و دسرهای زیادی را آماده استفاده کنید و این نکته ازنظر هزینه برای شما بهصرفه خواهد بود.
زمانی که از زعفران خوشرنگ در غذاهایتان استفاده میکنید، خواهید دید که غذای شما علاوه برداشتن رنگ و لعاب بهتر، زودتر هضم میشود و علاوه بر اینکه معده شما تقویت خواهد شد و مراحل گوارش غذا در بدنتان نیز راحتتر انجام میشود. از ترکیبات اصلی زعفران کروسین است که عامل رنگ زعفران است. بهتر است بدانید زعفران ضد سرطان بوده و امروزه از آن در انواع داروی ضد تومور و جمع کننده رادیکالهای آزاد استفاده میشود.
برند | مصطفوی |
---|
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.