Description
معرفی
چای شکسته از برگهای لطیف بوته چای در فصل بهارتهیه میشود،که بعداز خشک کردن و جدا کردن انواع چای بدست میآید بسیار خوشرنگ و خوشطعم است، برگهای ریزی دارد.طرفداران بسیار زیادی را به خود اختصاص داده و حس خوب چای شمال را به شما میدهد، چای ما برداشت بهاره هست، همانطورکه میدانید بهترین چین چایی ، چین بهاره میباشد. ما سعی کردیم از بهترین باغات لاهیجان برای شما تهیه کنیم، تا عطر و طعم واقعی چای را تجربه کنید. لاکو در زبان گیلکی یعنی دختر گیلانی و من گیلانی هستم ساکن تهران، علت نامگذاریام به خاطر همین بود که فرهنگ گیلکی را هم تروج دهم. مدت پنج ساله که مشغول این کارم و به تشویق دوستانم و به منظور ترویج فرهنگ مصرف چای ایرانی بین هموطنان این کار را دنبال کردم و مخاطبان زیادی هم پیدا کردم. خواستم چای خوب بهاره لاهیجان را هم از طریق سایت دیجیکالا به مردم خوب سرزمینم معرفی کنم. طریقه مصرف بازای هر نفر یک قاشق غذاخوری سر صاف چای خشک در نظر بگیرید. این چای را بهتر است با قوری چینی و کتری به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید تا یه چای عالی به شما بدهد.واز چای صاف کن استفاده کنید چون برگ ریزی دارد. کسانی که دوست دارند طعم بسیارعالی چای شمال را تجربه کنندو مقرون به صرفه هم باشد، پیشنهاد میکنم چایشکسته را امتحان کنند، هم خوشرنگ، همطعم هست. مناسب برای مصرف روزانه خانواده و حتی پذیرایی از مهمان میباشد.بسیار خوشرنگ و طبیعی است. امیدوارم خوشتان بیاید و از نوشیدن اون لذت ببرید.
Reviews
There are no reviews yet.