0 محصولات
نمایش سبد خرید
مشخصات فنی
- سایر توضیحاتآب مصرفی : از آب تصفیه شده و زلال استفاده فرمایید. جوش آوردن آب: درصورت امکان از چایساز ها استفاده نفرمایید. قوری چای: لطفا درصورت امکان برای دم کردن این چای از قوری چینی استفاده فرمایید. مدت زمان دم کشیدن: بین 10 تا 15 دقیقه برای دم کشیدن چای ، صبر فرمایید. نکته : برای جلوگیری از تلخی چای که به دلیل ماندن طولانی برگ های چای در داخل آب است ؛ می توانید از فیلتر چای و یا صافی تفاله به منظور خارج کردن چای استفاده فرمایید.
- ارگانیکبله
- استان تولیدگیلان
- محل کشتایران
- نوع بستهبندیبستهای
- نوع چایسیاه
- شکسته
- محل تولیدمزارع باکیفیت و سرسبز چای استان گیلان - ایران
- مدت زمان دم کشیدن10 تا 15 دقیقه
- وزن500 گرم
Reviews
There are no reviews yet.