مشخصات فنی
- سایر توضیحاتماندگاری این خرما بالا است و خارج یخچال فاسد نمی شود
- استان تولیدسیستان و بلوچستان
- دارایهسته
- نوع خرماربی
- ویژگی غذاییآهن
- امگا3
- ویتامین B
- ابعاد بستهبندی17x12x7
- محل تولیدسیستان و بلوچستان
- وزن500 گرم
- وزن بستهبندی540
تومان55,000
خرمای ربی یکی از انواع خرماهای ایرانی و مخصوص منطقه استان سیستان و بلوچستان است .این خرما در چندین شهر این استان کشت میشود. شهرهایی مانند چابهار، سراوان، ایرانشهر، زابل و خاش از جمله مناطق کشت و تولید خرمای ربی است.
خرمای ربی از نوع خرماهایی بزرگ است که رنگ قرمز، متمایل مشکی و پوست براق و شفاف و نازکی دارد.
خرمای ربی به علت رطوبت پایین, خرمایی با ماندگاری بالا محسوب میشود که بهمین دلیل پتانسیل بالایی برای صادرات دارد. علاوه بر ماندگاری بالا، حمل و نقل آن آسان و بدون نیاز به سردخانه است.
خرمای ربی دارای پوستی نازک، رنگی روشن تر از خرمای مضافتی، شیره زیاد، رطوبت کمتر، هسته ای کوچک و زودرس ترین خرمای کشور است.
شیرینی خرما ربی تا حدی از خرمای مضافتی کمتر است و طعم بسیار مطلوبی دارد و قبل از این که حالتی نیمه خشک پیدا کند خوش طعم تر از خرمای مضافتی است.
این محصول در بسته بندی ظروف شفاف ضدباکتری ماکروویو ارسال می گردد.
Reviews
There are no reviews yet.